Renée Dewitte

Mijn naam is Renée Dewitte en ik ben afgestudeerd in 2021 aan de Artevelde hogeschool in Gent. Na mijn studie was het al snel duidelijk voor mij dat ik graag mijn eigen podologie praktijk wilde starten. Zo ontstond Podologie Renée Dewitte. Met mijn liefde voor het vak en mijn deskundigheid sta ik elke dag klaar om u zo goed mogelijk te helpen met uw klachten.

Of u nu last heeft van pijnlijke voeten, hielspoor, platvoeten of andere klachten, ik bied u graag de juiste oplossing op maat. Samen gaan we op zoek naar de beste behandeling, zodat u weer pijnvrij en comfortabel kunt bewegen.

Onze praktijk is gevestigd in Pittem en Lichtervelde, maar we ontvangen ook klanten uit de ruimere omgeving, waaronder Tielt, Ardooie, Zwevezele, Gits, Torhout, Kortemark, Hooglede en Wingene. We hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak en nemen graag de tijd om uw klachten grondig te onderzoeken en te analyseren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan altijd voor u klaar om u verder te helpen.

De keuze voor podologie kwam niet geheel onverwacht. De interesse voor het bewegend lichaam vloeide voort uit mijn voorliefde voor lopen. Door de opleiding sportpodologie, Specifieke bijscholing rond het onderstellidmaat bij fietsers en andere sport bijscholingen groeide dit inzicht en intresse in het bewegend lichaam nog meer.

Naast sportpodo volgde ik ook diverse andere bijscholingen rond diabetesvoet, zoolaanpassingen, enz. Dit verruimd niet alleen inzichten en kennis maar het zorgt er ook voor dat de praktijk up-to-date en mee blijft met de nieuwste technologie. Zo kan er binnen de praktijk blijvend kwalitatieve zorg geboden worden.

Gevolgde opeidingen

  • Oncologische voet en hand.
  • Normale ontwikkeling van het jonge kind.
  • Biomechanica van lange afstandloper.
  • De opkomst en gebruik van technologie in de sport.
  • State of the arts: total sports rehab.
  • Optimale controle: Van klacht tot functionele zool
  • sportpodologie 2021- 2022
  • Optimale controle : Functionele zolen bij fietsers :bikefit opleiding voor podologen inleiding